Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, nieuwe reisplannen. We worden met de jaren steeds reislustiger en we willen telkens vaker bijzondere bestemmingen ontdekken.  Om je er dan even helemaal te onttrekken en te genieten van het moment en de prachtige plek waar je je op dat moment bevindt en die bijzonder plek in je hart te sluiten. Meer en meer mensen worden echte wereldreizigers. Doordat ieder een eigen smaak heeft en de wereld aardig wat mooie plekjes schuilhoudt, is dat bijzondere plekje op aarde vaak iets persoonlijk wat je deelt met iemand bijzonder.

De Wereld is echter hetzelfde voor iedereen. En wat is er nou mooier om al die bijzondere momenten terug te kunnen halen met een zeer stijlvolle wereldkaart van MapaWall. De kaarten van MapaWall zijn zeer gedetailleerd en bevatten alle landsgrenzen. Hierdoor is het mogelijk om de mooiste plekken op aarde terug te vinden en eventueel te pinnen. De houten wereldkaarten van MapaWall zijn namelijk magnetisch. Hierdoor is het mogelijk om met de standaard mee geleverde magnetische pinnen locaties weer te geven.

Hang de kaart in de woonkamer, eetkamer, keuken, kantoor of de slaapkamer. MapaWall heeft kaarten voor elk interieur, kleur muur en ruimte. Hou jij ook zo van de wereld? Kijk dan niet verder en breng een bezoekje aan MapaWall.

Palisander houten wereldkaart met landsgrenzen 1 Zebrano houten wereldkaart met landsgrenzen - Rusland 2