MapaWall presenteert unieke wanddecoratie van Nederlandse bodem. Nederland is een uniek product van eigen bodem rijker. In de vorm van een luxe magnetische houten wereldkaart lanceert het team van MapaWall een originele wanddecoratie die de harten van zowel reisliefhebbers als interieurfanaten sneller laat kloppen en tevens helemaal past binnen de hedendaagse duurzame tijdgeest.

Deze houten wereldkaarten brengen liefde voor reizen, interieur en duurzaamheid samen in één uniek Nederlands product. In de vorm van een ruim 2 meter brede houten wereldkaart die wordt vervaardigd met de meest geavanceerde lasertechniek wereldwijd, slaagt het bedrijf erin een zeer gedetailleerde versie van de aarde weer te geven, met of zonder ingegraveerde landsgrenzen.

Verkrijgbaar in de vier houtsoorten eiken, palissander, zebrano en noten passen deze wandkaarten binnen ieder interieur. Door middel van een speciale magnetische ophanging is de houten wanddecoratie gemakkelijk en met slechts een paar punten aan de muur te bevestigen. Deze ophanging zorgt er tevens voor dat de wereldkaart op 1cm afstand van de muur wordt geplaatst, waardoor een prachtig 3D effect wordt bereikt.

De wereldkaart is niet alleen een interieurobject, maar doet daarnaast ook dienst als originele reisgadget; door een onzichtbare metalen laag is het mogelijk uw favoriete plaatsen op de kaart met kleine magneten te markeren. Bovendien geeft MapaWall met haar kaarten ook iets terug aan de aarde door voor iedere verkochte wereldkaart een donatie te doen aan The Nature Conservancy voor het planten van nieuwe bomen.

Wilt u een bepaald type hout graag in het echt zien? Vraag een gratis sample aan via ons contactformulier.