Van San Francisco tot Amsterdam, van Dublin tot Sidney. De houten wereldkaarten van MapaWall zijn te vinden in steden over heel de wereld. Iedereen heeft een gevoel bij de wereld en dat gevoel is voor iedereen anders. Bij de vraag hoe de wereld er geografisch uit ziet, wordt door velen gerefereerd naar de bekende wereldkaarten van weleer en hedendaagse afbeeldingen uit atlassen en aardrijkskundeboeken. De wel bekende afbeeldingen zijn ook de uitgangspositie geweest bij de vervaardiging van de wereldkaart van hout. Deze herkenning is dan ook naast de toegenomen wereldkennis en reislustigheid van vandaag de dag, een van de belangrijkere reden dat velen over heel de wereld enthousiast worden bij het zien van de producten van MapaWall en vinden daarom ook wereldwijd aftrek.

MapaWall wooden world map Palisander

Het enthousiasme van de klant

Klanten zijn dan ook enthousiast als de bestelling na enkele dagen bezorgd wordt. En ze de wereldkaart in de ruimte en muur van hun keuze kunnen bevestigen met behulp het eenvoudig magnetisch ophangsysteem.

Als de kaart hangt willen ze dit graag delen en maken er dan ook vaak prachtige foto’s van. Tot op heden ben ik nog steeds geen foto’s tegengekomen van een woonkamer, eetkamer, keuken of wat voor ruimte dan ook, waar een MapaWall niet paste bij het daar aanwezige interieur. De houten wereldkaarten zijn wereldwijd geliefd. Over de afgelopen twee jaar ben ik vele prachtige stijlen interieurs tegen gekomen die alleen maar mooier werden met de plaatsing van een MapaWall.

Vorige maand ontvingen we een aantal prachtige foto’s van een trotse eigenaar uit San Francisco. De foto’s tonen een ruimtelijke woonkamer met hoge plafonds. Het moderne interieur met houten accenten en de bakstenen muur combineren zeer goed met de houten wereldkaart van palisander. De hier getoonde kaart is de versie zonder de zeer gedetailleerde laser gegraveerde landsgrenzen.

Waar je ook woont, hoe je ook woont, een MapaWall is een verrijking voor iedere woning.