Oost west thuis best, there is no place like home. In elke taal zijn er gezegdes die verwijzen naar hoe fijn het thuis kan zijn. Voor veel mensen geld dit gelukkig ook. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Van een ander kleurtje op de muur tot een complete verbouwing. Dit allemaal om dichter in de buurt te komen van het ideale plaatje ook wel droomhuis.

Iedereen fantaseert wel eens over zijn of haar droomhuis. De locatie, het uitzicht, hoe het er vanbinnen en van buiten uit zou moeten zien. Het heet een droomhuis, omdat voor menig het bij dromen blijft.

Droomhuis in Noorwegen

Niet voor dit koppel uit Noorwegen. Hun droom is werkelijkheid geworden. Het prachtige huis wat zij gebouwd hebben op een prachtige locatie aan het meer van Tunevannet in Noorwegen. Warm in de zomer en bevroren in de winter. Veel liefde en aandacht is gegaan aan het bouwen en het inrichten van hun huis. De inrichting ziet er prachtig uit, wat te zien is aan de vele foto’s die ze gepost hebben op Instagram. In de keuken hebben zij een eikenhouten wereldkaart van MapaWall opgehangen. De kaart voegt echt iets toe aan deze al prachtige woonkeuken. Velen deze mening gezien de vele likes op Instagram.

Wanneer jij je droomhuis aan het bouwen bent, waar komt jouw MapaWall dan te hangen?

MapaWall houten wereldkaart Eiken met landsgrenzen MapaWall houten wereldkaart Eiken MapaWall houten wereldkaart Eiken