Tijdens de vakantiebeurs van 2016 werd de houten wereldkaart van MapaWall voor het eerst publiekelijk gepresenteerd. Omdat deze houten wereldkaarten ook geschikt zijn voor het markeren van al uw favoriete plekjes op aarde spreekt dit type muurdecoratie bij veel vakantiegangers tot de verbeelding. De wanddecoratie van MapaWall is namelijk uitgerust met een speciale onderlaag waardoor over het gehele houten oppervlak kleine pinpoint-magneetjes kunnen worden geplakt. En bent u de magneetjes zat, dan haalt u deze er met hetzelfde gemak weer vanaf zonder het oppervlak te beschadigen.

Op de vakantiebeurs werd enthousiast op de wereldkaart gereageerd. Veel reisfanaten hebben reeds een wereldkaart aan de muur en gebruiken deze ook dikwijls om bucketlists of eerder aangedane bestemmingen te markeren. Met een houten wereldkaart als die van MapaWall krijgt uw interieur dus niet alleen een upgrade. Maar met de kaart kunnen ook allerlei reizen uitgestippeld worden. Gebruik bijvoorbeeld kleine pinpoint magneten om kleine plaatsen aan te duiden en gebruik de iets grotere pinpoint magneten voor het markeren van de grotere steden. En wanneer u op een bepaalde bestemming meerdere keren bent neergestreken dan kunt u dit aangeven door de pinpoints te stapelen. Zelfs hele routes als bijvoorbeeld de Trans Siberië Expres zijn aan te geven door een sliert van kleine magneetjes te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Houten wereldkaart eilanden        Houten wereldkaart vakantiebeurs 2016

Op eerste (grote) foto hierboven zijn verschillende maten pinpoint magneten te zien. De iets grotere schijfmagneten met een diameter van 8 mm zijn duidelijk te zien. De kleinste pinpoints daarentegen zijn slechts 2 mm breed en 1 mm hoog, en zijn vaak alleen goed zichtbaar wanneer deze reflecteren in het licht. De houten wereldkaart die tijdens de vakantiebeurs van 2016 werd tentoongesteld betreft een kaart voorzien van palisander fineer en landsgrenzen.

Wilt u het hout van deze houten wereldkaart graag in het echt zien? Vraag een gratis sample aan via ons contactformulier.