De houten wereldkaarten van MapaWall geven een fenomenaal 3D-effect doordat de kaarten een centimeter van de wand worden geplaatst. Bij een ‘zwevende’ montage en de juiste lichtinval ontstaat er een subtiele schaduw op de muur. Door deze schaduw en de zwarte rand van de contouren is goed te zien dat de kaart niet slechts een tekening, maar een op maat gemaakt natuurproduct betreft. Omdat de kaart ook nog eens wordt afgewerkt met de fijnste fineer soorten dient het geheel als een ware upgrade voor menig interieur. Veelal worden de houten wereldkaarten van MapaWall op licht gekleurde stenen- of gestucte wanden geplaatst. Maar een dergelijke ondergrond is geen vereiste. Integendeel.

Houten wereldkaart op Houten achtergrond 3 Houten wereldkaart op houten achtergrond 2 Houten wereldkaart op houten achtergrond 1

De foto’s als hierboven geven een goed beeld van hoe de houten wereldkaart eruit wanneer deze op een houten wand wordt geplaatst. In dit specifieke geval gaat het om een wereldkaart welke is afgewerkt met een palisander fineer. Omdat de kaart niet is afgewerkt met een olie is blijft deze relatief licht van kleur. Licht, maar wel donker genoeg voor een goed contrast met de lichtere houten achtergrond. Wanneer wordt gekozen voor zowel een houten wereldkaart als een houten achtergrond wordt een prachtige natuurlijke uitstraling gecreëerd.

Wilt u een bepaalde type hout graag in het echt zien? Vraag een gratis sample aan via ons contactformulier.