Het leuke van een wereldkaart is dat het mensen van over de hele wereld aanspreekt. Daarom een perfect item om in vrijwel elk type interieur op te nemen. Zeker wanneer de wereldkaart is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. Hierdoor past het geheel niet alleen in praktisch elk vertrek, maar dient deze tevens als upgrade voor uw interieur.

In maart van dit jaar heeft een klant uit IJsland een aantal foto’s toegestuurd van zijn eikenhouten MapaWall wereldkaart met ingegraveerde landsgrenzen. De door hem toegestuurde foto’s, welke zijn te zien in deze post, laten zien hoe goed dit specifieke model past in dit frisse interieur. Daarnaast dienen de foto’s als voorbeeld van hoe een eikenhouten wereldkaart kan worden ingezet in een zeer modern en licht ingerichte ruimte. In dit specifieke geval is de wereldkaart geolied. Door de kaart middels een olie iets donkerder te maken, contrasteert het geheel net iets meer met de  relatief lichter meubels in een interieur als deze. Op de grote afbeelding als hierboven is duidelijk te zien hoe sommige donkere punten in een kamer, zoals de eikenhouten wereldkaart, kunnen dienen als eyecather. Zonder daarbij te overheersen of storend over te komen. De klant heeft fantastisch werk verricht door verschillende lichte kleuren als groen en roze met de frisheid van het wit te combineren. Wat ons betreft is dit dan ook een prachtig voorbeeld van hoe een modern Scandinavisch interieur eruit hoort te zien.

MapaWall eikenhouten wereldkaart - IJsland -close up vooraanzicht MapaWall eikenhouten wereldkaart - IJsland -close up recht MapaWall eikenhouten wereldkaart - IJsland -close up links MapaWall eikenhouten wereldkaart - IJsland - zijaanzicht rechts MapaWall eikenhouten wereldkaart - IJsland - links MapaWall eikenhouten wereldkaart - IJsland - interieur rechts

De kleinere foto’s geven goed weer hoe de kleine pinpoints op de eikenhouten wereldkaart vanuit sommige hoeken oplichten. Omdat deze klant uit IJsland heeft gekozen voor een model met de ingegraveerde landsgrenzen, is dit de perfecte kaart om favoriete plaatsen met behulp van deze kleine Neodymium magneetjes op een leuke maar subtiele manier te markeren. Net duidelijk genoeg om uzelf eraan te helpen herinneren welke plekken op aarde reeds zijn ontdekt, of juist welke plaatsen nog ontdekt moeten worden.

Wilt u een bepaald type hout graag in het echt zien? Vraag een gratis sample aan via ons contactformulier.