Alle houten wereldkaarten van MapaWall zijn uitgerust met een speciale metalen onderlaag. Deze onzichtbare laag is sterk genoeg om kleine magneten aan te trekken. Dit maakt deze houten wanddecoratie uiterst geschikt voor het markeren van uw favoriete plekken op aarde. Met verschillende pinpoint kunt uw eenvoudig uw laatste reis of bijvoorbeeld de mooiste steden van over de hele wereld markeren. De wereldkaarten met landsgrenzen maken het extra leuk om gebruik te maken van deze optie. Gebruik de houten wereldkaart dus niet alleen als muurdecoratie, maar personaliseer uw wereldkaart door de mooiste plekken op de wereld te markeren. En wanneer u de magneetjes zat bent, haalt u deze met hetzelfde gemak er weer af.

Magneten houten wereldkaart 4.2 Magneten houten wereldkaart 3.2 Magneten houten wereldkaart 2.2

Op de foto’s hierboven ziet u een deel (Zuid-Amerika) van een houten wereldkaart afgewerkt met palisander hout. Op dit deel zijn verschillende grootten magneten geplaatst. Onder andere schijfmagneten met een hoogte van 1 mm en een diameter van 2 mm. Maar ook cilindrische magneten met een hoogte van 7 mm en een diameter van 3 mm. Deze verschillende maten magneten maken het mogelijk om verschillende nadrukken op bepaalde plekken te leggen. Voor een hoofdstad stad in een bepaald land kunt u bijvoorbeeld een grotere magneet gebruiken dan voor een iets kleinere stad. Ook kunt u de schijfmagneten stapelen wanneer u bijvoorbeeld vaker op een specifieke bestemming bent geweest.
Op de foto’s is ook te zien dat de nikkel coating van de magneten soms oplichten. Wanneer het licht vanuit een bepaalde hoek op het oppervlak valt ontstaat er een subtiele glinstering. Wanneer u de houten wereldkaart extra verlicht middels een spot of ander lamp dan kunt u dit effect ook nog versterken.

Wilt u een bepaald type hout graag in het echt zien? Vraag een gratis sample aan via ons contactformulier.